Home / archiefcentraal / cross goed verlopen rodeo is vandaag nog

cross goed verlopen rodeo is vandaag nog

Let wel, we hebben het hier over de cross. Want de rodeo, die moet vandaag nog verreden worden, Aan de Slikkebaardweg. Gisteren was het droog. Vannacht is er een pens water gevallen. Maar daarna werd het weer droog. En als het dat blijft, wordt de rodeo natuurlijk gewoon verreden.

Wat het verschil is tussen de cross en de rodeo? Bij de cross gaat het er om wie het eerst over is. Bij de rodeo is het bedoeling de concurrent van de baan te rijden. Winnaar is de laatste die nog rijdt.

In de lichte klasse (1000-1800cc) werd na Miel Velthorst, Nick Kooijker tweede en Jeroen Nijmeijer derde. In de zware klasse werd Gerwin van der Vechte gevolgd door Tom Tiebot en Danny Wilmink. In de pauze was Bökkers dut Normaal de winnaar. De band stond garant voor een opteden dat precies in de sfeer paste.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.