Home / archiefcentraal / circuskids vertonen kunsten op schoolplein

circuskids vertonen kunsten op schoolplein

Rondvliegende magic sticks en Chinese schotels, geschminkte gezichten, acrobaten en natuurlijk clowns. Het schoolplein van basisschool de Korenbloem in Raalte vormde maandag het decor van een heus circus. Onder leiding van Grote Broer kunsteducatie vertoonden de basisschoolleerlingen hun kunsten.

Voor de kinderen genieten, maar ook zeker voor hun ouders en andere belangstellenden. Om het feest compleet te maken konden de kinderen aan het eind van de dag smullen van pannenkoeken en popcorn. Hier kun je een filmpje zien van de circuskinderen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.