circus renz komt naar raalte

Hier het persbericht:

Circus Renz, met een circustraditie van meer dan 100 jaar, bezoekt binnenkort, Raalte met een spectaculaire en geheel vernieuwde circusshow.

De grootste circustent van Nederland zal worden opgebouwd op de hoek bij Kruispunt Bos, ter hoogte van Gibo en Carinova. waar van 15 t/m 18 september voorstellingen worden verzorgd.

Het is circus Renz Berlin wederom gelukt een spectaculair programma 2011 samen te stellen met vele dieren, zoals tijgers, leeuwen, Indische olifanten, kamelen, paarden, pony’s en katten. De dieren worden op humane wijze gepresenteerd door Bernhard Renz sr. en jr., Enrico Frank, Eva Cris en Sasha en Janine Prehn.

Acrobatiek en luchtnummers zullen worden verzorgd door de gezusters Renz en andere internationale artiesten die het publiek zullen laten huiveren met hun soms gevaarlijke acts.

Natuurlijk ontbreken de clowns en jongleurs ook niet in dit traditionele circus met zijn lange geschiedenis. Er zijn de laatste maanden diverse dieren geboren in het circus die natuurlijk voor het publiek te bezichtigen zijn.”

donderdag 15 september 19.00 uur premiere

vrijdag 16 september 16.15 uur en 19.00 uur

zaterdag 17 september 15.00 uur en 19.00 uur

zondag 18 september 14.00 uur

Meer informatie:

staging2.circus-renz-berlin.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.