Home / archiefcentraal / carinova een van de beste werkgevers

carinova een van de beste werkgevers

De algemene tevredenheid van Carinova-medewerkers steeg van 7.0 (Carinova Thuiszorg) en 7,1 (Carinova Woonzorg) naar maar liefst 7.5 punten op een schaal van 10. Dat is ruim boven het landelijk gemiddelde van 7.3.

Thema’s die goed scoren zijn: rolduidelijkheid (8.1), efficiëntie (7.0) en loyaliteit (7.6). Rolduidelijkheid wil zeggen dat medewerkers weten wat ze moeten doen en wat er van hen verwacht wordt. Inhoud, prioriteiten en werkwijze zijn dan duidelijk.

Effectory heeft in Nederland weer een groot onderzoek gehouden om te bepalen wie zich beste werkgever mag noemen. Dit jaar heeft Effectory organisaties genomineerd die zich Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen. Deze verkiezing kwam tot stand op basis van het meest betrouwbare onderzoek van Nederland; jaarlijks beoordelen meer dan 300.000 medewerkers hun eigen werkgevers.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.