carel kraayenhof op verjaardag accordeola

Kraayenhof stuwde het orkest tot grote muzikale hoogte met nummers als Libertango van Astor Piazolla, Gabriels Oboe van Ennio Morricone en natuurlijk Adios Nonino, ook van Piazolla. Het in grote getale aanwezige publiek genoot met volle teugen van de prestaties van het orkest en Kraayenhof. Een staande ovatie viel hen dan ook ten deel.

Maar ook de andere muziek die door Accordeola werd gespeeld was van een hoog niveau. Zo werden onder andere de Bolero van Ravel, een medley van liedjes uit Mary Poppins en muziek uit de film Pirates of the Caribbean gespeeld. Het orkest speelde alles met volle overgave en de vele extra repetities zorgden voor een vrijwel vlekkeloze uitvoering van alle muziek. De belichting en de passende videobeelden op het grote scherm zorgden voor een uniek geheel.

Ook jong aanstormend talent liet zich van hun beste kant zien. Zo speelde Jeroen Halman het solostuk ‘De vrolijke student’ en lieten Sil Kinds en Job Koerhuis zich als slagwerkers in spé zien. Het Herenkoor uit Luttenberg verzorgde samen met het orkest twee nummers: the Rose van Bette Midler en Conquest of Paradise van Vangelis.

Al met al kan Accordeola terug zien op een zeer geslaagd muzikaal jubileum wat door het publiek dan ook herhaalde malen werd onderstreept met een groot applaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.