caravancentrum wordt toch geen tankstation

Het caravancentrum bij de rotonde aan de N348 in Raalte wordt toch niet verkocht aan de Twellose ondernemer Jan de Croon. Dat meldt eigenaar Hennie Gerritsen op zijn website. Volgens Gerritsen is krijgt De Croon de financiering niet rond en gaat de koop, die in januari al leek beklonken, niet door.

Het terrein van Caravancentrum Raalte zou worden omgedoopt tot een autogarage met tankstation. Tegenover de Stentor laat Gerritsen weten het caravancentrum niet weer op te pakken, maar dat zijn makelaar op zoek gaat naar een nieuwe koper. Volgens de eigenaar waren er meerdere geïnteresseerden, maar vanwege de koopovereenkomst met De Croon is Gerritsen er niet op ingegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.