Home / archiefcentraal / buurtbus binnen jaar op 10000 reizigers

buurtbus binnen jaar op 10000 reizigers

Kim Schrijver is de 10.000ste reiziger in de buurtbus tussen Wijhe en Raalte. Schrijver reist bijna dagelijks met de buurtbus en kreeg donderdag een bosje bloemen en een kleinigheidje uitgereikt. De reizigster werd van huis door de buurtbus opgehaald, om vervolgens voor de deur van haar werk uit te mogen stappen.

Henk van Gelder, voorzitter van de stichting buurtbus Wijhe-Raalte, is verheugd over het aantal reizigers. “De tienduizendste was al voor 1 september bereikt.” De buurtbus, die sinds 1 september 2010 zijn ronde doet, heeft dat dus binnen een jaar gered. Van Gelder kijkt uit naar december, als de passagiersaantallen van één kalenderjaar bekend worden.

Er zitten in totaal 24 chauffeurs op de Buurtbus van Wijhe. Ze doen dit allemaal vrijwillig.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.