buurtbus binnen jaar op 10000 reizigers

Kim Schrijver is de 10.000ste reiziger in de buurtbus tussen Wijhe en Raalte. Schrijver reist bijna dagelijks met de buurtbus en kreeg donderdag een bosje bloemen en een kleinigheidje uitgereikt. De reizigster werd van huis door de buurtbus opgehaald, om vervolgens voor de deur van haar werk uit te mogen stappen.

Henk van Gelder, voorzitter van de stichting buurtbus Wijhe-Raalte, is verheugd over het aantal reizigers. “De tienduizendste was al voor 1 september bereikt.” De buurtbus, die sinds 1 september 2010 zijn ronde doet, heeft dat dus binnen een jaar gered. Van Gelder kijkt uit naar december, als de passagiersaantallen van één kalenderjaar bekend worden.

Er zitten in totaal 24 chauffeurs op de Buurtbus van Wijhe. Ze doen dit allemaal vrijwillig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.