bouwbedrijf vosman breidt machinepark uit

Bouwbedrijf Vosman B.V. uit Raalte heeft haar machinepark uitgebreid met een Massey Ferguson 6480 trekker. Eigenaren Martijn Blankenvoorde en Remco Harink: “De laatste tijd hebben we er vanwege de vele werkzaamheden een aantal bouwkranen bij aangeschaft. Dit zijn getrokken bouwkranen en moeten met een trekker naar de diverse bouwplaatsen worden gebracht. Om snel en flexibel te kunnen werken hebben we besloten om zelf een trekker aan te schaffen”, aldus Martijn Blankenvoorde.

De keuze viel uiteindelijk op een Massey Ferguson 6480, die vervolgens werd geleverd door LMB Veldman uit Mariënheem. “Voorwaarde was wel dat de trekker in het herkenbare “Vosman groen” moest worden gespoten”, vult Remco Harink aan.

De trekker zal binnenkort ook nog worden voorzien van een voorlader met diverse aanbouwdelen, zodat deze ook op de bouwplaatsen diverse andere werkzaamheden kan verrichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.