booijink opnieuw klantvriendelijkste bedrijf

Booijink Veevoeders uit Raalte is voor de derde keer op rij gekozen als meest klantvriendelijke bedrijf in de veesector. Ook in 2010 en 2009 kwam Booijink Veevoeders als beste uit de bus bij grootschalige klanttevredenheidsonderzoek, gehouden door AgriDirect en vakblad V-focus. Aan het onderzoek namen dit jaar ruim 13.000 veehouders deel.

Veehouders hebben veevoerleverancier Booijink gekozen tot beste adviesbedrijf van Nederland. Booijink werd door de veehouders onder meer geroemd voor de goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn de medewerkers ook buiten kantooruren, zoals in weekenden en op feestdagen, bereikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.