Home / archiefcentraal / bonnen tijdens stoppelhaene optocht

bonnen tijdens stoppelhaene optocht

Arie van der Wilt, van de Raalter PvdA, heeft donderdagavond vragen gesteld over deze uitgedeelde boetes. Raalte biedt tijdens de optocht weinig plek voor bezoekers op een ‘legale’ parkeerplaats, waardoor de ontvangers van de boetes een weinig gastvrij welkom kregen in Raalte.

Het college van B&W had het antwoord op deze vraag niet paraat, waardoor ze hier later (schriftelijk) op terugkomen. Wij van Salland Centraal zijn ook nieuwsgierig, dus wij ontvangen die antwoorden ook graag.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.