blokfluitles voor kids bij st caecilia

Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte start op 25 september met blokfluitlessen voor kinderen vanaf 7 jaar. De lessen worden in muziekgebouw De Klanken. Op geven kan nog steeds.

Tijdens de blokfluitlessen leren de leerlingen de basis van het muziek maken, waaronder noten lezen en ritmes. Na een aantal lessen kunnen de leerlingen al liedjes spelen op de blokfluit. Ook leren ze om samen met anderen muziek te maken.

De blokfluitlessen vinden wekelijks plaats op donderdag na schooltijd. De lessen duren 30 minuten en worden gegeven in groepjes van 3 leerlingen. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen blokfluitlessen plaats. De lessen worden gegeven door Maikel Kremer.

De blokfluit en het lesboek biedt de drumfanfare aan voor tien euro. Het lesgeld bedraagt 6 euro per 30 minuten les per week. Een muziekstandaard moet door de leerlingen zelf worden aangeschaft.

Opgeven voor de blokfluitlessen kan bij Gerard Koopman (0572 356183/ 06-20783016 of g.koopman@live.nl). Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kijk op staging2.drumfanfareraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.