bleerspad heeten eindelijk open

Het Bleerpad in Heeten is eindelijk open voor fietsers en voetgangers. Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten en omstreken kreeg de afgelopen weken te maken met diverse tegenslagen. Zo speelde met name het weer een grote rol in het uitstellen van de opening van het pad.

Het nieuwste pad van de stichting, met een lengte van ongeveer 670 meter, verbindt de bergingsvijver met het Overijssels kanaal. Het extra brede pad is een welkome aanvulling op het padenbestand van de stichting en de verwachting is dan ook dat dit pad zeer intensief gebruikt zal gaan worden. Honden zijn toegestaan, maar ze moeten wel aan het lijntje.

De naam van het pad slaat natuurlijk op de historische boerderij ‘de Bleershorst’. Meer informatie is op staging2.padenheeten.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.