bieze raalte verder als siebert makelaars

De voormalige Raalter vestiging van Bieze Makelaars gaat verder als Siebert Makelaars. “Door het faillissement van Bieze Makelaars hebben we deze stap moeten zetten”, vertelt Gert Siebert.

Een bewuste stap. Net als in 2006 toen Siebert Makelaars een samenwerking aanging met Bieze Makelaars. “We wilden aansluiten bij een organisatie met meerdere vestigingen in de regio. Door het faillissement van diverse Bieze kantoren is die reden teniet gedaan. Heel treurig.” Siebert is nu weer 100 procent eigenaar. Office-manager Mariska ten Bolscher staat hem terzijde. “Overigens rondt zij momenteel haar makelaarsstudie af.”

Siebert is breed georiënteerd in de markt voor bestaande woningen, nieuwbouw, recreatie, bedrijfspanden en landgoederen. Ook voor verhuur en taxaties is men in Raalte aan het juiste adres. Voordelen voor de klanten? Korte lijnen, persoonlijke communicatie. “Zowel Mariska als ik weet wat er speelt bij de klanten. En ook zaterdags en ’s avonds, mits ik niet in bespreking ben, wordt de telefoon opgenomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.