bezwaar tegen sloop panden naar prullenbak

De gemeente Raalte verwijst het bezwaarschrift van NatuurDefensie Almelo naar de prullenbak. De stichting had bezwaar aangetekend tegen de sloop van twee panden in de gemeente Raalte. Een pand aan de Raalterstraat in Heino en een pand aan de Spanjaardsdijk in Heeten mochten, volgens de Almeloërs, niet gesloopt worden omdat zich er vleermuizen ophouden. De vleermuis is een beschermde diersoort.

Het bezwaar is echter niet inhoudelijk behandeld door de bezwarencommissie van de gemeente. NatuurDefensie Almelo is volgens de gemeente namelijk geen belanghebbende, waardoor het bezwaar niet ontvankelijk is verklaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.