Home / archiefcentraal / bezwaar tegen sloop panden naar prullenbak

bezwaar tegen sloop panden naar prullenbak

De gemeente Raalte verwijst het bezwaarschrift van NatuurDefensie Almelo naar de prullenbak. De stichting had bezwaar aangetekend tegen de sloop van twee panden in de gemeente Raalte. Een pand aan de Raalterstraat in Heino en een pand aan de Spanjaardsdijk in Heeten mochten, volgens de Almeloërs, niet gesloopt worden omdat zich er vleermuizen ophouden. De vleermuis is een beschermde diersoort.

Het bezwaar is echter niet inhoudelijk behandeld door de bezwarencommissie van de gemeente. NatuurDefensie Almelo is volgens de gemeente namelijk geen belanghebbende, waardoor het bezwaar niet ontvankelijk is verklaard.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.