betrokken vakkundig en ervaren

Wie een willekeurige ondernemer vraagt wat hij of zij belangrijk vindt bij de keuze van een goede accountant, die hoort al snel kernwaarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid, vakkennis en ervaring. Voor de talrijke klanten van Brinkhuis van Hoogstraten accountancy zijn dit herkenbare begrippen. In het 44-jarige bestaan van dit Raalter accountantskantoor zijn praktisch alle relaties uit de beginjaren nog steeds klant, een prima indicatie voor de goede vertrouwensband met de betrokken en deskundige medewerkers. Ook het personeelsbestand kent weinig verloop wat veel zegt over de prettige teamgeest die er heerst. Brinkhuis van Hoogstraten: een echt Sallands bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en een cliëntgerichte aanpak.

Jan Brinkhuis zette in 1967 met G. Hollander in de Johan van Twickelostraat te Raalte de administratie- en accountantsactiviteiten van accountantskantoor Van der Kolk voort. In 1972 vertrokken zij naar de Nieuwstraat om in de zomer van 2010 te verhuizen naar het fraaie voormalige pand van SallandWonen aan het Erf 37 te Raalte. Jan Brinkhuis: “Voor onze medewerkers is deze nieuwe locatie een prettige werkplek en onze klanten hebben altijd voldoende parkeergelegenheid. Het is een lekker rustige omgeving, ideaal om met onze relaties hun financiële zaken te bespreken”. Om de continuïteit te waarborgen ging Jan Brinkhuis in 2005 een samenwerkingsverband aan met René van Hoogstraten en in januari 2009 wijzigde de naam in Brinkhuis van Hoogstraten accountancy.

Brinkhuis van Hoogstraten accountancy is een full service accountantskantoor dat vooral actief is voor het midden- en kleinbedrijf en de zakelijke dienstverlening. Naast het verzorgen van de administratie, samenstellen van de jaarrekening en de accountantscontrole op de jaarrekening wordt het bedrijf ook ingeschakeld voor het verzorgen van de loonadministratie, advisering rond personeelszaken en het geven van fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsadvies en advies aan starters. René van Hoogstraten: “We hebben inderdaad een breed pakket aan diensten. Toch vormen we met onze elf medewerkers geen logge organisatie. Dat is een bewuste keuze, want daarmee kunnen we laagdrempelig werken en is de betrokkenheid bij onze klanten groot. Onze praktijkgerichte, heldere adviezen en flexibele instelling worden gewaardeerd en door onze zeer lage overheadkosten is ons uurtarief redelijk. Ook dat is voor veel ondernemers een belangrijk gegeven om ons te benaderen voor het uitvoeren van hun administratie- en accountantsactiviteiten”.

Brinkhuis van Hoogstraten verzorgt vakkundig en discreet al uw financiële zaken. Bij zeer specialistische vraagstukken kan het bedrijf een beroep doen op een groot netwerk van gespecialiseerde externe dienstverleners. Jan Brinkhuis: “Uiteraard houden we onze eigen vakkennis up-to-date door regelmatig bijeenkomsten te bezoeken voor vakstudie. Ook geven we onze klanten actuele informatie, o.a. via onze website en een nieuwsbrief die zesmaal per jaar verschijnt. De betrokkenheid bij onze klanten komt ook tot uiting door snel aan de bel te trekken als de maand- of kwartaalrapportages daar aanleiding voor geven. Wacht je namelijk met bijsturen tot aan de jaarrapportage, dan ben je meestal te laat. Van onze klanten horen we geregeld dat ze onze cliëntgerichte werkwijze op prijs stellen en in de tweede helft van december eten we dan ook vaak gebak bij de koffie”.

Brinkhuis van Hoogstraten accountancy

het Erf 37 – 8102 KE Raalte

T: 0572- 352084

E: info@brinkhuisvanhoogstraten.nl

I: staging2.brinkhuisvanhoogstraten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.