ben lokate al veertig jaar scout

Nadat hij was toegesproken door groepsvoorzitter Roland de Groot en was bedankt voor het vele werk dat hij voor Scouting Raalte heeft gedaan, mocht hij samen met de jongste scout het welkomstbord onthullen bovenaan de vernieuwde toegangspoort tot het scoutingterrein.

Het buitenterrein heeft een flinke opknapbeurt gekregen, zo is er een nieuwe afrastering om de speelvelden geplaatst in de vorm van een stevig houten hekwerk dat fraai oogt in de groene omgeving. In zijn dankwoord liet Ben, die nog altijd voorzitter is van de Stichting, weten dat hij was verrast door het eerbetoon. “Ik heb het graag gedaan onder het motto: we doen ’t voor die lachende kinderkopjes.”

Het nieuwe scoutingseizoen werd geopend met een nieuwe Bevergroep op de zaterdagmiddag. Kinderen kunnen al vanaf vijf jaar bij de Bevers komen spelen. Voor zowel de zaterdagochtend als de zaterdagmiddag is er nog ruimte voor nieuwe leden. Opgeven kan via staging2.scouting-raalte.nl of mailen naar info@scouting-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.