bedrijven openen deuren voor scholieren

Elf techniekbedrijven uit Raalte, Mariënheem, Olst, Heino en Lemelerveld zetten op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober de deuren op voor leerlingen van basisscholen uit de gemeente Raalte, gemeente Olst-Wijhe en de plaatsen Haarle en Lemelerveld. Dit in het kader van de zesde Techniekdag Onderwijs Salland. De dagen zijn in het bijzonder gericht op leerlingen van de hoogste groepen uit het basisonderwijs en de eerste twee jaren van het voortgezet onderwijs.

De Techniekdag betreft een vrijdagavond en een zaterdag en bezoek eraan is vrijblijvend. Deelname is niet afhankelijk van de vraag of op school nog maar weinig of al veel aan techniek wordt gedaan. Belangrijk is dat leerlingen en hun ouders de kans krijgen een kijkje in de techniekkeuken te.

Wethouder Klaas Agricola van de gemeente Dalfsen, Mariëtte Eilers, directeur van de H. Hartschool in Lemelerveld, Gerard Harmsen van Timmerfabriek Salland en Willy Haarman, voorzitter Platform Techniek Salland, verrichten de officiële opening. Zij doen dit op vrijdagavond 7 oktober om 17.30 bij Timmerfabriek Salland in Lemelerveld.

Zie verder staging2.techniekdagonderwijssalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.