beachvolleybaltoernooi bij cafe spoolder

Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg presenteert op zondag 11 september de tweede editie van het Luttenbergse beachvolleybaltoernooi. Na het succes van vorig jaar, waarbij de deelnemers nog lang na het officiële gedeelte door gingen met het spel, of het nou regende of niet, gaat het toernooi dus op herhaling.

De parkeerplaats bij Café-zaal Spoolder zal die dag omgetoverd zijn tot een waar zandstrand. Werd er vorig jaar nog gespeeld op één zandveld, dit jaar zijn het er twee. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Het toernooi duurt tot circa 16.00 uur, waarna er een afterparty op het programma staat. Een DJ zorgt de hele dag voor zonnige muziek.

Opgave is mogelijk middels een mailtje naar beachvolleybal@hotmail.nl. De teams dienen te bestaan uit minimaal vier personen. De deelnamekosten bedragen 15 euro per team. Publiek is uiteraard ook welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.