autobanden al een week in het bos

In het bos tussen Raalte en Heino heeft een onverlaat vier autobanden gedumpt. Dat het bos geliefd is onder de mensen die van hun afval af willen komen, is al langer bekend. Regelmatig vinden we er de meest bijzondere spullen.

De melder van de dump heeft al ruim een week geleden bij de gemeente aan de bel getrokken, maar nog steeds liggen de banden er. Een woordvoerster van de gemeente Raalte laat weten dat de banden binnenkort verwijderd worden. “We kunnen niet gelijk op pad gaan. Bij meldingen van dumpingen proberen we de opruimacties zoveel mogelijk te clusteren. Daarom kan het even duren voordat de banden verwijderd worden. Bij gevaar voor de omgeving of de natuur komen we overigens wel gelijk in actie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.