alice wesselink wint ik hou van heino show

Alice Wesselink van tennisvereniging Heino is bij de Ik hou van Heino-show tijdens de Pompdagen de gelukkige prijswinnaar van 500 euro geworden. Alice had zich perfect op de show voorbereid en wist op de finale vraag exact hoeveel inwoners de oude gemeente Heino had.

Met deze finalevraag won ze voor TV Heino een mooi geldbedrag beschikbaar gesteld door de Heinose Winkeliersvereniging en HeinoAktief. Deze spectaculaire show werd georganiseerd door de HWV en is een parodie op Ik hou van Holland. In een zeer gezellige ambiance onder bezielende leiding van onze Heinose Linda de Mol, vertolkt door Sander Bekkink, werden de deelnemers en de tienverenigingen vragen over Heino gesteld.

Deze vragen werden afgewisseld met muziekvragen en spelelementen zoals rad van fortuin, beschuit eten, kleding knopen. “De opzet van de show was een gezellige show te organiseren waarbij de jongens tegen de meisjes streden in oranje of rood wit blauwe tenues”, vertelt Inge van der Linden van de Heinose Winkeliersvereniging enthousiast. “Daarin zijn we zeker geslaagd, het publiek en de deelnemers waren zichtbaar tevreden, misschien iets voor een terugkerende activiteit.” aldus Inge.

Tijdens de show zorgde de band The Pianohouse voor de muzikale begeleiding. De deelnemers gingen allemaal naar huis met prijzen van de deelnemende winkeliers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.