aftrap theaterseizoen bij het hoftheater

Het Hoftheater in Raalte trapt op zaterdagmiddag 10 september het nieuwe theaterseizoen af met tal van activiteiten in en rondom het theater. Koren, muzikanten, bandjes en andere lokale talenten krijgen een podium aangeboden, er zijn rondleidingen, er geldt die dag een extra korting bij het bestellen van kaarten en er zijn leuke activiteiten voor de kinderen.

Het Hoftheater sluit daarmee aan op het UITfestival Overijssel. Dit is dé aftrap van het theaterseizoen 2011-2012 voor de theaters in Overijssel. De verschillende grote en kleine theaters van Overijssel organiseren in hun eigen vestigingsplaats activiteiten of evenementen die gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.