Home / archiefcentraal / aftrap theaterseizoen bij het hoftheater

aftrap theaterseizoen bij het hoftheater

Het Hoftheater in Raalte trapt op zaterdagmiddag 10 september het nieuwe theaterseizoen af met tal van activiteiten in en rondom het theater. Koren, muzikanten, bandjes en andere lokale talenten krijgen een podium aangeboden, er zijn rondleidingen, er geldt die dag een extra korting bij het bestellen van kaarten en er zijn leuke activiteiten voor de kinderen.

Het Hoftheater sluit daarmee aan op het UITfestival Overijssel. Dit is dé aftrap van het theaterseizoen 2011-2012 voor de theaters in Overijssel. De verschillende grote en kleine theaters van Overijssel organiseren in hun eigen vestigingsplaats activiteiten of evenementen die gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.hoftheater.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.