actie in het kulturhus de mozaiek

In het kader van de heropening van het Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld, zijn er de komende weken extra activiteiten te bezoeken. De afgelopen weken was het kulturhus meermaals gesloten door een verbouwing.

Maandagmiddag kunnen kinderen na schooltijd vanaf 15.30 uur gratis een zeepketting maken. Dinsdag vanaf 10.00 uur is er een gezondheidsplein, ook voor kinderen is er weer wat te doen. Zij kunnen iets maken van groente en fruit.

Woensdag kunnen kinderen een nestkastje maken, maar ook samen cupcakes versieren. De kinderen kunnen onder leiding van Edith Westendorp in 3 rondjes lekker aan de gang.

Vrijdag is het Open Huis gepland. Burgemeester drs. H.C. Noten zal dan de officiële heropening verrichten. Deze dag kan ook iedereen weer informatie krijgen over alle activiteiten van de diverse gebruikers van het Kulturhus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.