acteurs gezocht voor oorlogstoneelstuk

Ze werd uiteindelijk gedeporteerd naar kamp Westerbork en uiteindelijk is omgekomen in het voormalig concentratiekamp Ausschwitz. Gedurende deze periode heeft zij een intensieve briefwisseling met haar vriendin Netty gehad. Deze brieven zijn bewaard gebleven.

Naar aanleiding van de brieven en het boekje van Jan Veerman is besloten een voorstelling te ontwikkelen over dit bijzondere verhaal. De regie van deze voorstelling ligt in handen van theatermaker Jolmer Versteeg. Het script is geschreven door Iona Daniel en Rineke Roosenboom. De première staat gepland medio april 2012. De repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Wijhe.

Voor deze voorstelling wordt er gezocht naar spelers van alle leeftijden. Ben je geïnteresseerd en wil je auditie komen doen voor deze voorstelling? Laat dit dan weten via de mail: secretariaat.vc@kpnplanet.nl. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier teruggemaild waarop je je persoonlijke gegevens kunt invullen. De audities vinden plaats op maandag 10 en dinsdag 11 oktober vanaf 19.30 uur in het Capellenborgtheater in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.