Home / archiefcentraal / zwientie tikken mogelijk verboden

zwientie tikken mogelijk verboden

Het Luttenbergs Feest is bekend vanwege het jaarlijkse Zwientie Tikken, maar daar dreigt verandering in te komen. De Partij voor de Dieren (PvdD) wil het spel waarbij mensen met een blinddoek om in een modderbad een varken moeten aantikken verbieden.

De partij vindt het spel ‘niet van deze tijd’ en worden de varkens ‘misbruikt voor het spel’. Een Statenlid in Groningen probeert het spel in het dorp Alteveer al te verbieden. In Luttenberg zal het dit jaar nog wel gehouden worden.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.