zwart konijn gevonden in stromende regen

Op de Acacialaan in Raalte is gisteren een zwart konijn gevonden. Het beestje zat in de stromende regen midden op de weg, in de scherpe bocht ter hoogte van de eerste flat op de Lijsterbesstraat.

“Het konijntje was drijfnat en zag er verward uit”, zegt de vinder. “En het is beslist geen wild konijn, dus we denken dat er misschien iemand per ongeluk het hok open heeft laten staan. Er zal vast een kind ergens thuis heel verdrietig zijn.”

Het konijn wordt nu goed verzorgd bij de vinder. Mocht dit jouw konijn zijn, neem dan contact op met de redactie via 0572-364864 of stuur een mail naar redactie@sallandcentraal.nl. Dan brengen wij je in contact met de vinder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.