zet m op 11 tour strijk ook neer in wijhe

RTV Oost komt vrijdag 2 september in Wijhe met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. De hele dag zijn er live radio- en televisie-uitzendingen. De omroep voor Overijssel strijkt neer op de hoek van de Oranjelaan en de Julianalaan. Iedereen uit Wijhe wordt opgeroepen om een bijdrage te komen leveren aan de live uitzendingen. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, te vertellen over een hobby of liefhebberij, een muziekinstrument te bespelen of ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen nu al worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Radio Oost begint al om 7.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Wijhe en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur.

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Stokkenvangspel’. Heb je TV Oost op 11 gezet en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar op11@rtvoost.nl met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Op staging2.rtvoost.nl/11 is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.