zet m op 11 tour in heino met pompdagen

RTV Oost strijkt vrijdag 19 augustus, tijdens de Heinose Pompdagen, op het Marktplein in Heino neer met de Zet ‘m op 11-Tour. Radio Oost begint al om 7.50 uur met live-bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Heino en elk heel uur een live lokaal journaal.

Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur.

De inwoners worden opgeroepen om een bijdrage te komen leveren aan de live uitzendingen. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost-locatie op het Martkplein en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, te vertellen over een hobby of liefhebberij, een muziekinstrument te bespelen of ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen nu al worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Stokkenvangspel’. Heb je TV Oost op 11 gezet en wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar op11@rtvoost.nl met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Op staging2.rtvoost.nl/11 is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.