workshop beeldhouwen en schilderen in olst

Beide workshops maken deel uit van het gevarieerde weekend in en rondom de Olsterhof met brocante, bloemen, proeverij, ezels en live muziek. Zowel zaterdag als zondag kun je, onder begeleiding van Marije, uit een steen een beeld maken door kloppen, raspen en schuren. Bij aanvang zoek je een mooi stuk serpentijn of albast uit en gaat hier in één dag iets moois van maken.

De workshop schilderen wordt gegeven door Irma. In één dagdeel gaat zij je helpen met het opzetten en uitwerken van een stilleven of landschap. Je leert acrylverf te gebruiken; kleuren mengen; uitleg over compositie en hoe je diepte aanbrengt in het werk.

Voor beide workshops is een beperkt aantal deelnemers mogelijk; opgave en betaling vooraf is dan ook noodzakelijk. De kosten zijn voor beeldhouwen 27,50 euro en voor het schilderen 14,50 euro per persoon per werkstuk. Opgeven kan bij de Theepot via 0570-546479 of info@detheepot.nl. Meer informatie is op staging2.detheepot.nl of op staging2.olsterhof.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.