woningbouw op feestterrein luttenberg

Op het feestterrein in Luttenberg worden negen landhuizen gebouwd. Dit blijkt uit een groot bord aan de ingang van het feestterrein. Een bord dat vragen oproept. De Kerkweide is immers vanaf donderdag 18 augustus tot en met zondag 21 augustus in gebruik is als feestterrein en is voor veel Luttenbergers heilige grond, dat maagdelijk moet blijven.

De verbazing wordt nog groter wanneer blijkt dat aan de Lemelerweg negen woningen op rij te koop staan. Ieder met een eigen makelaar, maar met een gezamenlijke financier. Het betreffende gedeelte aan de Lemelerweg is nu al omgedoopt tot leegloopstraat. Voor één woning heeft zich al een potentiële koper gemeld.

Wat is er nu echt aan de hand? De buurtbewoners hebben belangstelling voor de negen landhuizen. Maandag 22 augustus zal blijken in hoeverre de plannen voor woningbouw op het feestterrein serieus haalbaar zijn. Wordt dus vervolgd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.