Home / archiefcentraal / windhoos haalt bomen neer in wijhe

windhoos haalt bomen neer in wijhe

Een windhoos heeft in Wijhe een aantal bomen uit de grond getrokken. Het weersverschijnsel zorgde voor schade op De Brabantse Wagen en aan de Wijhezicht in Wijhe. De storm bestond uit een hevige buit die gepaard ging met onweer, zware windstoten en hevige regen.

Aan de Brabantse Wagen was een grote tak van een boom gevallen. Nadat deze in stukjes was gezaagd door de brandweer, konden de brandweermannen vertrekken naar de Wijhezicht, waar een oude boom om was gewaaid. Een deel van de takken was terechtgekomen op een schuur. Met een kettingzaag werden de takken afgezaagd. Onze partners van Regio Salland waren ter plekke en maakten foto’s.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.