win een fiets bij de kringloopwinkel

Kringloopbedrijf 2Switch reikt zaterdag 20 augustus voor de derde keer prijzen uit van de actie ‘Spaar mee voor minder CO2’. De winnaar krijgt een Colorbike fiets. Eerder gingen er al prijzen naar mevrouw Venderbosch uit Lochem de heer Vedder uit Arnhem (zie 2switch.nl).

Met de Colorbikefietsen die 2Switch beschikbaar stelt voor deze actie krijgen twaalf kinderen in Ecuador een fiets. Door één van de fietsen van Colorbike te kopen financier je een andere fiets voor iemand in een ontwikkelingsland. In dit geval heeft 2Switch gekozen voor een project in Ecuador.

Door goederen te brengen of op laten halen bij/door 2Switch of om herbruikbare goederen in de winkels te kopen help je de milieulast te verminderen. Goederen die een tweede leven krijgen, hoeven niet te worden verbrand of komen niet in de afvalstroom terecht. Dat scheelt uitstoot van onder andere Co2. Daarbij is een deel van de medewerkers in de kringloopwinkels in opleiding. Zij volgen bij 2Switch een leerwerktraject en werken zo aan hun toekomst.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ook is de winnaar altijd te vinden op 2switch.nl. De vierde verloting is 17 september in 2Switch filiaal Westervoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.