wesepe crost toch door de blubber

De Zomerfeesten in Wesepe zijn dit jaar niet echt Zomerfeesten te noemen. Het festival heeft veel last van de regen en moest zelfs de ‘Vake bi’j te bange cross’ aflasten. Maar toch zat de stemming er de afgelopen dagen goed in.

De tent zat vrijdagavond al bomvol tijdens het songfestival. Elf regionale deelnemers gaven de meest uiteenlopende optredens. Sommigen zongen loepzuiver, anderen moesten het juist weer meer van hun lachwekkende act hebben. Een aantal commissieleden van de Zomerfeesten verrasten de zaal met een hilarische show en sleepten met het nummer ‘Du’ de eerste prijs in de wacht. Tweede werd Lynn Kloosterboer met een liedje van Do, derde werden Linda van Gelder, Linda Klein Overmeen en Gerda Obdeijn met Think van Aretha Franklin en John Maatman kreeg de aanmoedigingsprijs. Met ‘beetje beetje meer’ van Jannes kreeg hij de hele zaal goed in beweging.

Zaterdagmiddag werd spontaan een vervanger van de afgelaste ‘Vake bi’j te bange cross’ georganiseerd. Vier tractoren, een hummer, twee crossmotoren en een race buggy trotseerden de blubber en raceten alsof hun leven er vanaf hing door het parcours. Metershoge modderstralen en mooie schuivers maakten het een fantastische show voor het publiek. Na de cross kon het publiek zo door de tent in voor de Sallandse Schreeuwveiling.

Zondagmiddag is om 14.00 uur de primeur van ‘Klim noar de Zunne’. Dit onderdeel komt tot stand met medewerking van de Survivalgroep Wesepe. Om 15.00 uur start het vogelschieten, gevolgd door de stoelendans om ongeveer 16.00 uur. Vanaf 18.00 uur kan iedereen aanschuiven in de tent voor een overheerlijk buffet. De band Reflex en het duo Mulder & Mulder verzorgen de afsluiting van het feestweekend in Wesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.