waterfestijn tijdens sukerbietenfeest

De eerste dag van het Sukerbietenfeest in Lemelerveld zit erop. De dag bestond uit hengelen, de Mesteveld Trucks Spelen, het Roels Olde trekker treffen en de Klassieke brommer en solex Sukerbietentocht en de strijd om de Sallandse Zaagtroffee. Natuurlijk was er vanaf 21.00 uur tijd voor een mooi feestje in de tent en bij het buitenpodium.

Het feest in Lemelerveld begon vroeg in de ochtend met het zoeken naar vis in het water. De hengelaars kwamen samen bij het kanaal om te hengelen naar de prachtige prijzen, maar de oogst was niet veel soeps. Een deelnemer merkte zelfs op dat er meer vissers waren dan dat er vis was.

Hetzelfde kanaal was tijdens de Mestebeld Trucks Spelen het episch centrum van het jaarlijkse gevecht. Het thema was ‘We will rock you’. Zo verscheen Kiss aan de start en was er een groep Tina Turners in haar jonge jaren.

Voor het Roelfs Olde trekker treffen en de Klassieke brommer & solex Sukerbietentocht kwam al het oud schoon uit de schuur om een rondje Salland te rijden. Naast het oud schoon maakten ook 103 vrachtwagens met hun truckers en mensen met een beperking een rondje tijdens de Truck Instapdag.

De stoere mannen met hand en kettingzaag kwamen ook nog even aan de beurt. Zij streden om de Sallandse Zaagtroffee. Drie deelnemers reden de dag ervoor nog 900 kilometer vanuit Tsjechië om mee te kunnen doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.