vrolijke optocht opent het luttenbergs feest

Schanebroek, met ‘Schanebroek gaat op Safari’, is de grote winnaar van de optocht in Luttenberg van donderdag 19 augustus. De groep won zowel de eerste prijs als de publieksprijs. Ondanks het slechte weer, opende het Luttenbergs Feest donderdagavond met een gekleurde, vrolijke, maar vooral ook lange optocht. Om 19.00 uur vertrok de bonte stoet als vanouds vanaf de berg, voor een rondgang door het prachtig versierde dorp. Aangekomen bij het feestterrein, zijn in de tent de prijzen uitgereikt. Daarna werd het eerste vat vakkundig aangesloten door ‘het krukkert-team’ in lederhosen en met een blonde pruik.

In de optocht kon je genieten van verschillende creaties, zoals versierde fietsen en karren, loopgroepen en kleine en grote wagens. De thema’s van de groepen liepen uiteen van ‘Ik hou van Holland’ tot ‘de Blues Brothers’ en zelfs de bocht om naar een doek van Rembrandt. De plaatselijke supermarkt deelde samen met andere groepen lekkere dingen uit. Kinderen waren ook goed vertegenwoordigd in de optocht met versierde fietsen en karren.

Het programma gaat vrijdag 18 augustus verder met een ochtend voor de 55+ers, vogelgooien, een rodeostier voor de jeugd, kratstapelen, het alom bekende gatgraven en `s avonds een prachtig optreden van grappige koks, voorafgegaan door een demonstratie rolstoeldansen. Meer informatie vind je op staging2.luttenbergsfeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.