volle tent bij shantykoor sukerbietenfeest

Het was vrijdagmiddag volle bak in de tent op het Sukerbietenfeest in Lemelerveld. Daar traden namelijk de shantykoren De Bargzanger uit Lemele, de Bornse Maten uit Borne en het jubilerende koor De Stuwzangers uit Vilsteren op. Ieder koor vermaakte het publiek maar liefst 45 minuten lang.

De finale bestond uit een medley van zeemansliederen door alle drie de koren onder leiding van de Heinose dirigent Flip Jonkman. De medley was gearrangeerd door Jannes Kleene uit Nieuwleusen.

Een toehoorder meldde nog even dat het lied ‘De vissers van San Juan’ , gezongen door de Stuwzangers’, het langst durende applaus in ontvangst kon nemen. De reacties na afloop waren bijzonder positief. In de wandelgangen klonk zelfs al de belofte dat er volgend jaar weer een zangmiddag wordt gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.