voetbalclinic met spelers van fc zwolle

Voetballen samen met de spelers van FC Zwolle. Woensdag 31 augustus kan het op de kunstgrasvelden van Rohda Raalte. Voetbal School Salland houdt dan namelijk een voetbalclinic.

De clinic duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en het allermooiste is: deelname is gratis. Er is plek voor maximaal honderd jongens en meisjes, dus geef je snel op. Dat kan door een mailtje met je naam, leeftijd, club en team te sturen naar peter.reumer@voetbalschoolsalland.nl.

In september beginnen de wekelijkse trainingen van Voetbal School Salland weer. Je hoeft echt geen supertalent te zijn om mee te doen. De VSS richt zich op individuele ontwikkeling en sluit daarbij aan bij de uitgangspunten en mogelijkheden van de deelnemer. Enthousiasme voor het voetballen is voldoende. Waarschijnlijk zullen er groepen starten op de woensdag- en vrijdagmiddag.

Meer info op staging2.voetbalschoolsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.