vandaag geen stentor door storing

Abonnees van dagblad De Stentor hebben vandaag pech. Door een grote computerstoring worden de kranten de Stentor, de Gelderlander, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN De Stem, PZC en De Twentsche Courant/Tubantia niet bezorgd.

De websites van de kranten van Wegener melden dat door kortsluiting bij Getronics de pagina’s van kranten niet naar de drukpers verstuurd konden worden. Vannacht was de storing nog niet verholpen, met als gevolg dat de kranten niet gedrukt konden worden.

De kranten hebben wel beloofd zaterdag met extra pagina’s te komen, waardoor het nieuws van gisteren alsnog wordt aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.