vanavond informatieavond zonnepanelenactie

De subsidie bedraagt maximaal een euro per Wattpiek (Wp) geïnstalleerd vermogen. Om subsidie te krijgen moet er minimaal 10.000 wp aangevraagd worden en er zijn tot noch toe 33.820 wp’s-Inschrijvingen.

Maandagavond vond er in de Leeren Lampe een informatieavond plaats. Onder andere Rob Korten (Voorzitter Stichting Duurzaam Salland), wethouder Ben Haarman en Herman Tibben (Installatiebedrijf Assink-Weustink) spraken de bijna honderd bezoekers toe. Er was vooral veel belangstelling voor de in de zaal opgestelde voorbeeldinstallatie.

Veel bezoekers hebben aangegeven de inschrijving later deze week in te leveren. Inschrijving kan tot vrijdag 15.00 uur. Formulieren dienen ingeleverd te worden aan de Stobbenbroekerweg 16a.

De stichting zal voor 1 september een aanvraag indienen voor ingeschreven inwoners binnen een straal van 6 kilometer van Raalte. Formulieren zijn op te vragen bij stichting@duurzaamsalland.nl en vanaf dinsdag downloadbaar vanaf staging2.duurzaamsalland.nl Wie mee wil doen, moet rekenen op een potentieel te installeren vermogen van ca. 120 wp per vierkante meter beschikbaar dakoppervlak (let op dat dit dakoppervlak geen last van shaduw moet hebben).

Vanavond, dinsdag 23 augustus, vindt er nogmaals een informatieavond plaats in de Leeren Lampe en begint om 19.30 uur. Meer informatie is op staging2.duurzaamsalland.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.