Home / archiefcentraal / vake bij te bange cross in wesepe

vake bij te bange cross in wesepe

Er wordt deelgenomen met onder andere fietsen, brommers, motors en auto’s. Omdat er veel verschil zit in de voertuigen komen er twee banen. Een grote voor de auto’s en binnenbanen met bulten voor de overige deelnemers. De auto’s rijden individueel en de deelnemers op de andere baan strijden in een duel. Natuurlijk is er volop aandacht voor de veiligheid van de deelnemers en het publiek.

Kortom: wees niet te bang en kom kijken naar dit spektakel. Aanmelden kan nog tot 10 augustus via info@zomerfeestenwesepe.nl. Voor de jeugd zijn er ‘opstap fietsen’ beschikbaar op zaterdag 13 augustus. Meer informatie is verkrijgbaar bij Menno ten Have via 06-20493038 of Dennis Assink via 06-22734090.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.