vake bij te bange cross in wesepe

Er wordt deelgenomen met onder andere fietsen, brommers, motors en auto’s. Omdat er veel verschil zit in de voertuigen komen er twee banen. Een grote voor de auto’s en binnenbanen met bulten voor de overige deelnemers. De auto’s rijden individueel en de deelnemers op de andere baan strijden in een duel. Natuurlijk is er volop aandacht voor de veiligheid van de deelnemers en het publiek.

Kortom: wees niet te bang en kom kijken naar dit spektakel. Aanmelden kan nog tot 10 augustus via info@zomerfeestenwesepe.nl. Voor de jeugd zijn er ‘opstap fietsen’ beschikbaar op zaterdag 13 augustus. Meer informatie is verkrijgbaar bij Menno ten Have via 06-20493038 of Dennis Assink via 06-22734090.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.