Home / archiefcentraal / vakantieslot met dikkertje dap in lommerrijk

vakantieslot met dikkertje dap in lommerrijk

Liever een beetje gek heet de voorstelling van de groep Met Man en Muis & Mimi. Rode draad vormen de gekke, lieve en soms een beetje stoute liedjes van Annie M.G. Schmidt. Wie kent ze niet? De kat van Ome Willem, Hendrik Haan, Mevrouw van Gelder en Dikkertje Dap. Met Man en Muis kan met weinig attributen telkens een andere sfeer oproepen. Het resulteert in een fantasierijke, gezellige show. Ook voor papa’s en mama’s is het leuk. De liedjes van Annie MG Schmidt zijn immers tijdloos en de ouders kunnen na afloop en in de pauze lekker bijpraten over de vakantie. Onder het groene dak van bladeren, met een koel drankje of een kopje koffie in de hand. Kortom: dé perfecte afsluiting van een heerlijke vakantie.

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kinderen mogen gratis naar binnen. Ouders/begeleiders betalen vijf euro per persoon. Het amfitheater ligt in het hart van Luttenberg, in het Pastoorsbos achter de dorpskerk. Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Het Schanebroekkie en voorafgaand aan het optreden laten de kinderen van dit kinderdagverblijf zich van hun creatieve kant zien.

Meer informatie op:

www.amfitheaterhetlommerrijk.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.