Home / archiefcentraal / uitdeelactie op station zwolle wegens geduld

uitdeelactie op station zwolle wegens geduld

ProRail en NS hebben reizigers op station Zwolle maandagochtend getrakteerd op muffins als dank voor het begrip tijdens de werkzaamheden de afgelopen zes weken. Ook voor de 225 omwonenden van het station was er een blijk van waardering. Zij kregen een taart overhandigd vanwege de overlast die zij tijdens de bouw hebben ondervonden.

De afgelopen weken is er op station Zwolle dag en nacht gewerkt. De perrons zijn verlegd en de sporen zijn aangepast. Dat allemaal om station Zwolle klaar te maken voor de toekomst. Het treinverkeer in Zwolle gaat de komende jaren immers flink groeien, mede als gevolg van de komst van de Hanzelijn.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.