tv oost live aanwezig bij zwientie tikken

RTV Oost doet zondag 21 augustus van 14.00 tot 16.30 uur een live tv-verslag van het Open Nederlands Kampioenschap Zwientie Tikken in Luttenberg. Aanleiding voor het tv-verslag is de hernieuwde discussie over dit volksgebruik, die onlangs werd aangezwengeld door de Partij voor de Dieren in Overijssel. De partij is fel tegen de kampioenschappen en onderzoekt de mogelijkheden om het Zwientie Tikken in het Sallandse dorp alsnog te verbieden.

Hoofdredacteur Marcel Oude Wesselink van RTV Oost heeft besloten om het Zwientie Tikken live uit te zenden, zodat iedereen het van het begin tot het eind kan bekijken en er een mening over kan vormen. ‘Iedereen heeft het erover, maar de meeste mensen hebben hooguit een keer een foto gezien van het Zwientie Tikken.

Het live verslag van het Zwientie Tikken in Luttenberg is zondag 21 augustus bij TV Oost te zien van 14.00 tot 16.30 uur. ’s Avonds is er een samenvatting te zien om 22.30 en 23.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.