tones summer jam dit jaar met nieuwtje

De derde editie van Tone’s Summer Jam in Heeten staat zondag 14 augustus op het programma. Dit is een klein festival en onderdeel van Tour de Illegaal. Jan Bosman Rock en Dieksepop zijn hier ook onderdeel van. Dit jaar is er voor het eerst aan het begin van de middag muziek voor de ouder dan jongeren. Zo komen DJ dance classics Henny D. en Gait K. en een lekker rock bandje- Roadtrip naar Heeten.

De middag loopt over naar Nuff siad en de pace shifters. Tegelijkertijd is er Dance/hardstyle in de DJ tent. DJ Robert en de spetterende Funagi DJ’s onder begleiding van Vj Team Groovadelic sluiten het festival af. In de bijlage vind je een schema met de bands en Dj’s en de flyer van het festival.

Meer informatie is onder andere te vinden op tonessummerjam.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.