Home / archiefcentraal / toch nog houtdorpje in raalte noord

toch nog houtdorpje in raalte noord

Raalte Noord heeft na de afgelasting van het jaarlijkse houtdorp (in verband met de hevige regenval van de afgelopen weken) alsnog een houtdorp gekregen. Oké, niet van de door de organisatie gewenste grootte, maar toch… Eén van de vrijwilligers van het vond het namelijk zo zonde dat het houtdorp niet doorging dat hij, uiteraard in overleg, een aantal pallets ophaalde om aan de Nachtegaal zijn eigen mini-houtdorp te bouwen. Een klein aantal kinderen kon zich zo toch uitleven.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.