ter haar het wordt ontzettend gaaf

Martijn en Hugo ter Haar zijn zo zeker van hun planning dat ze inmiddels ook al de (her)openingsdatum durven te vertellen. “Vrijdag 9 september, de eerste dag van het Raalter modeweekend, openen we de deuren.”

Ter Haar gaat verder met twee modezaken. Ter Haar Casual zal opgaan in Knock Knock Jeansstore dat samen met Ter Haar Mode voor de man zo meteen één totaalpakket biedt als het gaat om mode voor de man. Van stoere jeans tot chique maatpak. Maar daarnaast zullen de twee herenmodezaken ook wat indeling betreft meer één geheel gaan vormen. “De klanten moeten zich nog gemakkelijker door de beide winkels kunnen begeven. Het aanbod overlapt elkaar immers. Dat is ook de reden dat we alleen verder gaan met Knock Knock en Ter Haar Mode voor de man. De casualmode loopt tegenwoordig immers bijna gelijk op met de jeansmode. Maar daarnaast worden de verschillende stijlen ook veel vaker gecombineerd, cross-selling noemen ze dat in onze wereld. Hoe vaak zie je het wel niet, de combinatie van een stoere jeans, een net overhemd en een chique colbertje.”

De verbouwing levert ook een kleine winst aan winkeloppervlak op. Enkele kantoorruimtes verhuizen immers naar de eerste verdieping. De klant mag zo meteen dus rekenen op ruim zevenhonderd vierkante meter herenmode. Maar dat alles betekent niet dat Knock Knock Jeansstore en Ter Haar Mode voor de Man zo meteen een groot open geheel vormen. “We gaan werken met diverse sfeerhoekjes”, vertellen Martijn en Hugo. “Daarbij draait alles om beleving. Elke collectie heeft krijgt zijn eigen sfeer. De mensen willen mode beleven. Daarom is sfeer ook zo belangrijk. We gaan werken met grote, mooie megaposters, visuals en narrow casting. Wat Knock Knock Jeansstore betreft, borduren we wat stijl betreft verder op de stijl van de vorige winkel. Maar daar worden zeer zeker ook nieuwe elementen aan toegevoegd. Reken maar op veel hout, warme kleuren en metaal. Wat Ter Haar Mode voor de Man betreft, kiezen we voor een wat chiquere stijl, verschillende tapijten en lichtere kleuren.”

Uit de grootte van het project blijkt dat Martijn en Hugo volop vertrouwen hebben in de toekomst. “Er zijn maar weinig modezaken in de regio die dat op dit moment aandurven. Maar je moet met je tijd mee blijven gaan. Sterker nog, als modezaak moet je voorop lopen. We denken hiermee dan ook een stukje meerwaarde te kunnen creëren. Zo meteen bieden we Raalte twee prachtige modezaken met een totaalpakket aan herenmode.”

Martijn en Hugo zijn tevens trots te mogen melden dat ze zo meteen als eerste van Nederland het nieuwe ‘shop in shop’-concept van Pall Mall zullen presenteren. “Dat wordt een zeer exclusieve afdeling waar je alleen maar kleding van PME Legend, het kledingmerk van Pall Mall kunt kopen. Dus een PME-store in eigen PME-stijl. Dat wordt ontzettend gaaf!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.