Home / archiefcentraal / t spoon naar lucky rijssen tijdens so90s

t spoon naar lucky rijssen tijdens so90s

T-Spoon treedt vrijdag 2 september op in discotheek Lucky in Rijssen. Na succesvolle edities in april en juni wordt in september weer een So90s gehouden. Iedereen van 21 jaar en ouder is welkom om elkaar weer te ontmoeten.

Met een hoog ‘zoals het vroeger was’ gehalte en een unieke invulling van de avond, kan deze avond niet meer stuk. De jaren ‘90 staan synoniem voor ‘mega’, zo ook de muziek. Deze editie van So90s kent dan ook een mega artiestengroep, namelijk: T-Spoon. Ze zijn weer helemaal terug om, ruim veertien jaar na hun eerste hit, te kunnen optreden tijdens So90s. Wie herinnert zich niet de mega hits als: No Time 2 Waste, See The Light, Smiling, Sex On The Beach en vele andere internationale toppers die in de jaren 90 de internationale hitlijsten domineerden.

Deze So90s editie zal echter naast bovengenoemde ingrediënten volledig in het teken staan van show in haar beste vorm. Tickets kosten 10 euro, exclusief servicekosten in de vvk en zijn verkrijgbaar via de bekende (online) voorverkoopadressen. Meer info is op www.lucky.nl te vinden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.