Home / archiefcentraal / sw4d laat zich zien tijdens evenementen

sw4d laat zich zien tijdens evenementen

De sw4d (Sallandse Wandelvierdaagse) gaat met haar promotour ‘Wandel mee met SW4D’ de komende weken naar tal van jaar-, rommel- en streekmarkten en braderieën in heel Salland. Zaterdag stond de organisatie met een marktkraam op de Boerendag van Daggie Old Heino. Men kon zich inschrijven bij de promokraam en onder de aanmeldingen werden een paar wandelschoen verloot die aangeboden worden door ‘Schoenen van Pekkeriet’.

Zondag stond de organisatie op het Luttenbergsfeest tijdens de braderie. Ook hier bij de promokraam van de sw4d kan men zich inschrijven. Hier werd onder de inschrijvers een gratis weekend Safaritent aangeboden door Vakantiepark ‘de Luttenberg’. Dit gratis weekend in Safaritent kan ook nog in voor en naseizoen 2012 opgenomen worden.

Op de Boerendag in Raalte tijdens de Stoppelhaene op vrijdag 26 augustus staat de organisatie ook met hun promokraam. Elferink Schoenen wil hier graag aan meewerken en stelt een paar Lowa en/of Meindl wandelschoenen beschikbaar. Voor de deelnemers aan de verlotingen gelden de volgende spelregels. Als je met de verloting mee wilt moet je jezelf ok voor 1 oktober hebben aangemeld via www.sw4d.nl en de moet de betaling ook hebben plaatsgevonden. De trekking zal in de eerste week van oktober plaatsvinden. De prijswinnaars zullen uitgenodigd worden door het bedrijf die de prijs beschikbaar heeft gesteld.

De sw4d zal ook naar de Wiejese Diekdagen (3 september), Streekmarkt in Deventer (3 september), Natuurfair in Heeten (11 september) en de rommelmarkt in Heeten (30 september) komen.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.