sukerbietenfeest lveld trotseert regen

De aftrap van het Sukerbietenfeest is woensdag soepel verlopen. Honderden kinderen stonden al om 8.00 uur voor het hek voor het evenemententerrein om de beste verkoopplek te bemachtigen. Twee uur later bouwden tientallen standhouders hun kraam op. Na de opening van de lelieshow Lemelerveld B(l)oeit! Waren er nog meer tevreden gezichten. Van het publiek, maar vooral ook van de kwekers. In de loop van de ochtend werden er dan ook goede zaken gedaan in het sfeervolle lint aan kramen en dekens door het dorp.

De enorme regenbuien na de middag gooiden vooral voor de braderie, veiling en kermis roet in het eten. Deze werden dan ook afgebroken, om op zoek te gaan naar een nieuwe, droge plek. Op het evenemententerrein kreeg de regen geen vat op het publiek. Veilingmeesters Martin Westermeijer en Frans Kogelman kregen de lachers weer op de hand tijdens de ludieke veiling. En omdat het maar bleef regenen besloten de toeschouwers dan maar wat langer te blijven op het oergezellige overdekte terras. Het Sukerbietenfeest trotseerde de regen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.