stoppelzondag karten proeven en muziek

Bommetje vol was het zondagmiddag in Raalte. Op alle plaatsen waar iets te doen was, was het barstensvol. Aan het begin van de middag leek het erop dat de regen opnieuw roet in het eten van de feestvierders ging gooien, maar rond de klok van tweeën klaarde het op.

Op de Domineeskamp kon de (wat oudere) jeugd karten. Er was op de parkeerplaats voor de C1000 een parcours uitgezet. Toen voorzitter Gerard Elferink samen met Erik Beekman ook een rondje wilde maken, begon het flink te regenen. Elferink en Beekman hadden de helm al op, maar konden die weer van hun hoofd halen voordat ze plaats hadden genomen in een kart: De regen hield even aan.

In de Sallandse Herberg werd Stöppelhaene Culinair gehouden. Bezoekers konden kennismaken met gerechten van over de hele wereld. Boerderij ijs uit deze streek, maar ook gerechten uit Turkije, India en de Molukken.

Elders in het dorp was het ook een drukte van jewelste. Bij de Gouverneur draaide DJ Jerome voor een vol terras. Bij de Zwaan speelde Nunentaler Schuzenjager voor een volle bak. Ook op het Brouwersplein werd het in de loop van de middag knap druk.

Oh enne… of de Oogstkoning kan karten? klik!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.