stoppelveld en centrum stromen opnieuw vol

Voor de tweede keer op één weten de bezoekers de Stöppelhaene-activiteiten feilloos te vinden. Waar het zaterdagmiddag vooral in het centrum van het dorp erg druk was, liep met name het Stöppelveld rond tienen lekker vol.

Rond negenen kon je nog bijna een kanon afschieten voor het podium waar de U2-coverband U2NL stond te spelen. Amper een uurtje later was het weer bijna volle bak.

Ook bij de Gouverneur, die deze dagen omgedoopt is tot Ibiza-club, was het druk. De tenten bij het Stöppelveld konden echter nog wel een bezoekje gebruiken. De Feestfabriek was rond tienen nog nagenoeg leeg.

Door het hele dorp is zaterdagavond live-muziek. Bij Hotel de Zwaan speelt zaterdagavond PPM band. Ìn de Feestfabriek treden de Lawineboys op, tussen de plaatjes van Patrick Kicken door. In de Herberg staat Lijn 7. Op het Brouwersplein. Memphis Maniacs en de Led Zeppelin-coverband Physical Graffiti maken het muziekprogramma op het Stöppelveld compleet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.